Tenhle recept si zaručeně zamilujete! Je totiž hotový za 20 minut od prvního uchopení vařečky až po zasednutí ke stolu, při jeho přípravě nezašpiníte téměř žádné nádobí a za výsledek by se nemusela stydět ani vyhlášená restaurace.
1. Ve velkém hrnci zahřejte trochu oleje a dejte na něj prolisovaný česnek, nastrouhaný zázvor a thajskou červenou kari pastu. Míchejte asi 5 minut a poté přidejte omyté a nakrájené kuřecí kousky. 2. Jakmile se kuřecí maso zatáhne, přidejte kuřecí vývar, rybí omáčku a kokosové mléko. Přiveďte k varu. Ochutnejte a přidejte špetku soli, nebo pokud je směs příliš slaná, naopak trochu vody. 3. Skleněné nudle nalámejte do misek určených k servírování, zalijte limetkovou šťávou, přidejte trochu na jemno nakrájené červené cibule, mladé cibulky a nasekaného koriandru a celé přelijte horkým kuřecím vývarem. 4. Nechte několik minut odpočinout, než se nudle uvaří a můžete podávat.Ingredience
Postup