Všichni příznivci zdravé stravy, připravené nejlépe z vlastních zdrojů, jistě ocení novozélandskou kuchařku Annabel Langbein. Ta totiž má na přípravu pokrmů velmi specifický názor. Neuznává vaření z kupovaných surovin obsahujících konzervanty a jiné umělé přísady.
Annabel dobře ví, že všechny podpůrné látky, které se přidávají do jídla za účelem větší trvanlivosti nebo lákavějšího vzhledu pokrmu, nemají zcela příznivý vliv na náš organismus. Zdravý selský rozum říká, že je pro nás nejlepší jíst přirozeně vypěstované potraviny. A Ananbel se zdravým selským rozumem opravdu řídí. Na své zahrádce si pěstuje ovoce i zeleninu, ze které posléze připravuje chutné pokrmy. A s vámi se dělí o své zkušenosti a ty nejlepší recepty, které vás nadchnou.
***KOMPLETNÍ PŘEHLED POŘADŮ NA MŇAM TV NAJDETE ZDE***